Билковивя натурален мед – извор на красота и здраве

Независимо, че не е регламентиран като лечебно средство билковия мед се приема като една супер храните, които имат високи имунозащитни свойства върху човешкия организъм. Много хора, които обичат да консумират меда заради сладкия му вкус признават, че са склонни да купуват пчелния продукт за сметка на лекарствени медикаменти, които обикновено имат и много странични реакции за организма. Без добавена захар, изцяло екологичен продукт, натурален и изработен от едни от най-феноменалните същества на планетата пчелния мед с основание се определя като супер храна, естествен антибиотик и силен антиоксидант, който подобрява значително здравето ни то на уникално ниска цена.

За цената на пчелния мед

И най-малкото количество мед, което можете да приемете като дневна доза може да се окаже мощен източник на енергия и имунитет. Изключително ниската за билков мед цена е повод не да посещавате аптеката за медикаменти, които да създадат щит срещу вируси и заболявания, а да изберете натурален продукт, предлаган от пчелари, които гарантират безупречен вкус и екологичност на пчелните продукти.Билков мед

Билковия мед е натурален продукт, който има набор от ценни хранителни вещества, витамини минерали, аминокиселини. Добиван от различни полски растения, които цъфтят в планински и екологично чисти райони меда наистина има защо да бъде толкова полезен и считан за най-добрия естествен имуностимулатор. Наред с многообразните благоприятни ползи, на които консуматорите могат да се насладят пчелния билков продукт осигурява още:

  • – Общо укрепване на здравето след боледуване;
  • – Цялостно въздействие върху кръвообращението и функцията на сърцето;
  • – Подпомагане на възстановяването на дихателните пътища при бронхити и пневмонии;
  • – Лечебно действие има върху стомаха и се ползва като естествен пробиотик;
  • – Богат на витамини, които имат решаващо влияние върху стабилността на костите, ноктите, косата;
  • – Да не пропуснем и подмладяващия ефект, който има пчелния ме,д, независимо дали го приемате като храна или като съставка в разкрасителни маски и терапии;

И всичко това получавате на една невероятно ниска цена. Точно поради това си струва човек да инвестира в такъв вкусен и невероятно лечебен натурален продукт.

Как да приемате

Дозировката при пчелния билков мед както и всеки друг хранителен продукт е съобразно това колко ни е любим. Поради това, че може да повиши кръвната захар заради сладостта си меда не е препоръчително да превишава дневна доза от 100 грама. Да, вкусен и полезен е, но всичко трябва да бъде в умерени граници.

Подходящ за подслаждане на сладкиши, топли напитки (не горещи), фрешове и всякакви други здравословни вкусни неща. Идеален е и за директна консумация. За да сте сигурни в качеството на меда обаче не гледайте неговата цена, а заложете на пчелари, които са сертифицирани като био производители на мед и пчелни продукти.