Осезаем ръст на продажбите на тахани отчитат от най-популярния магазин за био продукти БиотопикБГ

Феновете на тахана стават все повече и повече. А причините за това се крият в това, че вкусовите качества а тахана са изключително приятни, а освен това пастата от пасирани сурови семена и ядки е невероятно полезна за здравето ни. Поради кремообразната си текстура таханите са толкова подходящи за директна консумация както и за влагане в различни ястия като сладкиши и хлебни изделия. Много от любимите кето храни на хората, спазващи подобен режим се оказва тахановия хляб, който се състои единствено от тахановата паста и пресни яйца.Бадемов тахан

Многообразие от тахани можете да намерите в БиотопикБГ. Сусамов, бадемов, лешников, слънчогледов тахан https://biotopic.bg можете да си купите с един клик. Гаранцията за качество и изцяло натурален състав са основен мотив много от клиентите да избират и предпочитат да ползват популярните био продукти от каталога на Биотопик – магазин за здравословен и пълноценен начин на живот.

Кое обаче прави тахана толкова популярен и защо ръста на продажбите непрекъснато расте? В основата си тахана не случайно е наричан храна за тялото и мозъка. Той има феноменални възстановяващи свойства и създава имунен щит срещу редица заболявания на опорно –двигателната система, нервната система, работата на сърцето. Хапването на любимата кремообразна паста директно от буркана дори може да замени необходимостта от мазнини, протеини и въглехидрати. Заменете сладкишите натъпкани с бяла захар с приемането на една чаена лъжичка дневно тахан и ще се изумите от невероятните ползи за вашето тяло. Ще боледувате рядко, а силата и енергията, която ще имате наистина ще се окаже доста мотивираща при справянето с ежедневните трудови задачи.

Има няколко вида тахани, които от biotopic.bg съветват на всяка цена да опитате. Това са бадемов, лешников, сусамов, кашу, слънчогледов. Всеки един от вариантите се отличава със своя специфичен вкус и се превръща в любимо изкушение, от което да си набавите нужните мазнини, витамини и минерали.