Има ли начин да се сбогуваме завинаги с нежеланото окосмяване?

Прекомерното окосмяване не е повод за гордост както при дамите, така и при господата. То понижава самочувствието ни и ни кара да се чувстваме не достатъчно красиви. То е също така и причина номер едно да прекарваме не малко време в козметичния салон, което от своя страна си е чиста загуба на средства и енергия… В този ред на мисли, е добре да потърсим алтернативни начини, за да се отървем за възможно най-дълго време от нежеланото окосмяване, което води и до лоша естетика. Например, можем да се доверим изцяло на съвременна Лазерна епилация, която е намерила място в ежедневието на не един и двама от нас. Тя е супер предпочитам метод за премахване на космите по цялото тяло, защото дава дълготрайни резултати, също както и усещане за гладка и нежна кожа. Дори и при мъжете!

жена

Лазерната епилация сама по себе си представлява модерен метод в битката с излишното окосмяване. За разлика от бръсненето и кола маската, лазерната епилация е щадяща кожата и оставя у нас усещане за мекота за около 10 години. Звучи добре, нали! Поради тази причина и толкова много хора днес избират диодната лазерна епилация пред всички познати ни до момента средства за отстраняване на естественото ни окосмяване. Тя струва малко повече, но пък всяка стотинка си заслужава, защото ефектът е просто поразителен! Ако тайно завиждате на някой Ваш приятел, че по природа не е надарен с много косми, то се отървете от тези негативни чувства и още сега си запазете час за лазерна епилация. След тази процедура, Вие ще се почувствате като чисто нови, а самочувствието Ви ще бъде в пъти по-добре. От днес нататък няма да Ви се налага повече да посещавате близкия козметичен салон, нито пък да прекарвате часове наред с епилатор в ръка. Или пък още по-лошото, да бръснете космите по краката си ежедневно, а на другия ден те отново да са поникнали!

Лазерната епилация може да се прилага по всички части от нашето тяло: крака, ръце, интимна зона, мишници, гръб и където изобщо пожелаете. За да получите оптимален резултат, трябва да извършите няколко поред процедури, за да бъдат напълно отстранени космите Ви. Но най-добре научете повече на Infinity Clinic, като горещо Ви препоръчваме това място, когато сте на път да се сбогувате завинаги с нежеланото окосмяване по тялото си. Там работят специалисти, които ще Ви консултират по всеки един Ваш въпрос, също както и които ще си свършат работата отлично. Точно както Вие самите искате!