ЕГО – гардероба спечелил хиляди потребителски сърца

гардеробБез какво не можете да организирате своите вещи? Разбира се, че основната мебел, която служи за качествено и оптимално ефективно подреждане е гардеробът. Как обаче да изберете подходящ, който е с оптимална вместимост, елегантен дизайн и лесен за адаптиране в спалнята? Имаме свръх добро решение, което ще представим на вниманието ви точно сега. Тук https://www.mebeliarena.bg/спалня/гардероби/гардероб-от-спален-комплект-его-180см ще откриете модела ЕГО, чиито технически данни и особености се оказват невероятно приемливи и адекватни за всеки клиент, търсещ стилна и качествена мебел.

Качество и достъпна оферта – перфектната комбинация

Има много критерии, които са изискуеми от домакинствата, търсещи добър и функционален гардероб. Но ето, че когато става въпрос за цена и функционалност, здравина и удобство то ЕГО се нарежда на първо място в класацията с добри предложения.

На практика това е вариант, който може да ви впечатли не само с елегантната си визия, но и особеностите, които гарантират неговото безпрецедентно качество. Модела разполага с:

  1. Две плъзгащи се врати;
  2. Уникално удобен механизъм с тих режим на работа за отваряне е затваряне;
  3. Романтично LED осветление;
  4. Супер функционално вътрешно разпределение, което позволява да поберете много голям обем вещи;
  5. Прекрасна декорация, която акцентира върху иновативността и съвременността на модела.

Шокиращо удобство

гардероб ЕГОНе само орнаментиката от ПВЦ и останалите ефекти като огледало и дискретно отваряне и затваряне на вратите са в основата на това модела да се превърне в истински хит сред потребителите. Действително ролята на една такава мебелировка е в това да докосне сърцата ни със своето излъчване и комфорт, който предизвиква. Его е модел, чиято роля е в неповторимостта, очарованието и функциалността, които носи със себе си, а това е достатъчно аргументиращо да го пожелаете и вие.

Акцентите, които дефинират гардероба като безспорно удобен са:

  1. Размери 1800/615/2110 мм;
  2. ПДЧ с дебелина на плоскостите от 18 мм;
  3. Цветове дъб брауни и кафе с декорация от черни орнаменти.

Ефектен и уникален вариант, с който лесно и практично ще намерите решение за вещите си. С много стил и изтънченост модела намира мястото си в спалната зона като създава безпрецедентен ред. А от такъв се нуждае всеки от нас, тъй като уюта и комфорта в стаята за сън, отдих и преобличане стартира именно от реда, който новия ви гардероб е в състояние да предизвика.

Посетете виртуалния сайт на Арена и се запознайте с детайлите, които са характерни за гардероб ЕГО. Позволете си удобство, лукс и ред и то на цена, която ще ви изкуши.