Има ли причина да се насочим към модерното модулно обзавеждане за кухня?

кухня

Един от най-големите разходи свързани с обзавеждане на дома, винаги е бил свързван с кухнята. Това помещение трябва да бъде оборудвано възможно най-актуално и практично, тъй като инвестицията е дългосрочна и ще ползвате шкафовете дълго. В момента най-търсени са модулните кухни, които могат да бъдат поръчани в готов вид или като отделни артикули, които сами съчетавате. От финансова гледна точка най-разумно е да поръчате обзавеждането онлайн, а интересни и качествени модели ви очакват в сайта https://venus.bg/кухни. Изборът няма да бъде лесен, защото асортиментът е голям, а изделията трябва да отговорят на вашите високи критерии и очаквания.

Какви удобства гарантира модулното кухненско обзавеждане?

Щом е настъпил моментът да изберете нови шкафове се насочете към нещо, което ще подхожда на обстановката във вашия дом и ще бъде достатъчно практично. Модерното обзавеждане се състои от отделни модули, които могат да бъдат монтирани в конфигурация, която ви харесва, за да подреждате домакинските аксесоари и да готвите по удобен за вас начин.

Ако искате да вземете конфигурацията в готов вид ще спестите доста време, защото тя е подбрана професионално и в нея са включени достатъчно горни и долни шкафове, специални модули в които да се поставят електроуредите и всичко необходимо за едно практично ежедневие. Мебелите се изработват обикновено от MDF и ПДЧ плоскости, които са достатъчно здрави и позволяват артикулите да имат по-интересна и цветна визия. Ако желаете обзавеждането ще бъде бяло, червено, оранжево или в някакъв друг цвят. От магазин Venus.bg препоръчват конкретен модел. Готова ъглова кухня Лукс 9 – MDF Маслина мат/Бяло:модулна кухня

  1. „Лукс 9“ – готова конфигурация за обзавеждане на кухня;
  2. разполага с два колонни шкафа за вграждане на хладилник и фурна;
  3. чекмеджета, етажерки, шкаф за вграждане на мивка;
  4. всички вратички са с плавно затваряне;
  5. лице изработено от MDF 18 мм;
  6. корпус от ПДЧ – 15 мм.

Перфектно съчетан готов комплект. Шкафовете, които са ви нужни ще бъдат в близост до вас, разположени достатъчно функционално, за да ви създадат много комфорт.

Защо формата за монтаж на шкафовете е толкова важна?

Има значение дали монтажът ще бъдат в г-образна форма, линейна, п-образна или с остров. Изберете свободното пространство и преценете, кой от вариантите е подходящ във вашия случай. Всички форми за монтаж на кухня са практични и ще ви позволят бързо и лесно да достигате до необходимите аксесоари и домакински пособия. Често хората смятат г-образната форма за най-функционална и това е причината да откривате много интересни модели, представени по този начин.