Макси панталоните – предпочитани от дамите с едра фигура

макси панталонБез значение от сезона всяка дама желае да се чувства комфортно в удобното си облекло докато пазарува, разхожда детето в парка или е на работното си място. Въпрос на лична преценка и предпочитана визия е това към кой тип стил ще посегнете в гардероба си. Оказва се, че над 60 % от дамите предпочитат панталони заради свободата от движение, която осигурява това облекло. И ако си мислите, че трябва да сте с перфектни мерки за да изглеждате добре то грешите. Доказателство за това са стилните модели дамски макси панталони от Krass.bg, които са предназначени за жени, носещи по-големи размери дрехи.

За дамите, които не правят компромис с визията си

Ето, че сега и вие можете да изглеждате модерни и освен това да се насладите на невероятното удобство, което ви предлагат макси панталоните. Едрата фигура изисква по-специално отношение, когато се купуват облекла и точно поради това съвета на модните специалисти е да не се втурвате към панталоните, които са прекалено широки и със сигурност ще прикрият недостатъците ви, а да подходите с нужния стил.

Точно това получават клиентките на Krass.bg, които могат да разчитат на отлични условия за поръчка и огромен набор от възможности, от които да се възползват. В онлайн магазина ви очакват:

  1. Стилни макси модели за всеки сезон;
  2. Отлични модерни решения за осигуряване на идеалната визия за всеки специален или ежедневен повод;
  3. Елегантни кройки, които идеално да паснат на вашата фигура и да прикрият онези дребни недостатъци, които са повод за ниското ви самочувствие.

Не подминавайте най-добрите оферти, благодарение на които ще изглеждате впечатляващо, женствени и стилни. Освен това всеки един от моделите е създаден така, че да се чувстване удобно и комфортно, да се движите свободно и с лекота.

Основни насоки за покупка на макси панталон

панталонКакто можете да се уверите в каталога на онлайн магазин Krass.bg се предлагат разнообразни модели и варианти макси дамски панталони. За да се възползвате от най-добрите решения ви съветваме да вземете предвид някои основни насоки. Те се отнасят до:

  1. Вида на кройката – прав, с широки крачоли, модел по тялото;
  2. Дължина – дълъг, къс до коляното, 7/8 или друг;
  3. Стил – модерен, класически и т.нат.;
  4. Материя – коприна, лен, дънков плат, вискоза и други;
  5. Начин на закопчаване – с ластик или стандартно с чип и копче;
  6. Десен – едноцветен, на райе, щампован.

Много се нещата, с които трябва да внимавате, когато си купувате такива дрехи. Те са решаващи за това да можете да си осигурите прекрасно удобство и да изглеждате съвършено в новия си дамски макси панталон.