Как да изберем функционален и стилен холен диван

диван

Откриването на практични мебели обикновено е приоритет за всеки от нас. Интериорът, който създаваме в жилищата си пряко влияе на настроението ни и на това да се чувстваме удобно и уютно щом сме вкъщи и си почиваме. Може би най-важният артикул си остава диванът на който се настаняваме в хола, гледаме телевизия, разговаряме с близките си или пък събираме приятели на сладки приказки. Научи повече за актуалните модели мека мебел в сайта на магазин Venus.bg. Огромното разнообразие би могло да ви притесни и обърка за момент, но като цяло, то ще ви даде шанс да намерите модел, който ще допадне както визуално, така и практически.

По какви критерии да потърсим нов диван

Меката мебел трябва да се хареса на всеки от домакинството и да има достатъчно пространство за настаняване. Научете повече за различните възможности в сайта на търговеца. Оттук следва, че голяма част от потребителите държат диванът да е достатъчно голям. Това обаче може да се изпълни, само ако и помещението позволява да се постави подобна мебел. Разгледайте каталога и научете повече за възможните размери от които да изберете.

Винаги е добре първо да измерите свободното пространство и тогава да определяте вида на меката мебел. Тъй като ценовото разнообразие също е доста голяма е хубаво да се спрете на определен ценови клас и по този критерий да селектирате предложенията. Препоръчваме ви да научите повече и за луксозните модели, които са в промоция. Също е важно да подберете десен за тапицерията, който да кореспондира на интериора и да е подходящ за вашия стил на живот. Venus.bg ви предлага – Холов ъгъл Дъблин Мини с функция сън и две ракли – научете повече за модела:ъглов диван

  • разтегателен ъглов диван „Дъблин Мини“ с дамаска по Ваш избор и опция за ляв или десен монтаж;
  • Основа – масив, МДФ и ПДЧ;
  • Седална част на дивана – матраци с пружинен пакет тип „Бонел“ и пенополиуретанова пяна с висока плътност.

Диван отличаващ се със стилен дизайн, който ви гарантира комфорт и удобство за дълго време. Непременно научете повече и за останалите модели в сайта.

Защо да изберем текстилна тапицерия

Хората, които избират текстилна тапицерия за дивана си, държат на това интериорът им да бъде уютен и комфортен. По този начин меката мебел ще се поддържа лесно. Кожата наистина е луксозна, но никак не е подходяща, ако имате домашен любимец или детето ви е малко. Текстилната дамаска е много по-добър избор за всекидневната, а съвременните модели, предлагат богато разнообразие от цветове. Това ще ви позволи по-лесно да намерите желания нюанс и да го съчетаете с интериора на дома ви. Преди поръчката научете повече за видовете тапицерии.