Total и Inter Cars обявиха стратегическо партньорство в Европа

Total Lubrifiants, водещ играч на световния пазар на смазочни материали и Inter Cars Capital Group, най-големият вносител и дистрибутор на резервни части за пътнически и търговски автомобили в Източна и Централна Европа, обявиха стратегическо сътрудничество в Европа.

Това сътрудничество, което започна в Полша през 2015 г., сега се разширява в страните от Източна и Централна Европа, където Inter Cars Group води своя бизнес. Тотал, като стратегически доставчик с мрежа от над 500 клона в 16 страни, ще разпространява пълна и адаптирана гама от масла за двигатели. Тази добре развита мрежа за продажби и логистичния опит на Inter Cars Capital Group ще даде възможност за ефективно предлагане, бързо и ефективно достигане на местните пазари на всяка страна.

Inter Cars се възползва от опита на Total Lubrifiants и добавя към портфолиото си висококачествени масла като TOTAL QUARTZ,  които предпазват двигателите от преждевременно износване и амортизации.

„Подписването на този договор е крайъгълен камък на нашето предишно и плодотворно сътрудничество. Това е символ, с който ясно заявяваме, че искаме да развиваме ръка на ръка пазарите, където се намира Inter Cars. Клиентите, които могат да очакват все по-добри смазващи продукти“ – каза Maciej Oleksowicz, председател на борда на Inter Cars.

„За нас е удоволствие да видим, че договорът, подписан през 2015 г. между Total Полша и Inter Cars, откри нови възможности на европейско ниво. И двамата споделяме като обща ценност клиентската близост и затова се радвам на това текущо партньорство. “ – сподели Benoît Pimont, управляващ директор на Total Полша.

„Отсега нататък нашето сътрудничество навлиза в ново ниво и вярваме, че благодарение на тази форма, клиентите на Интер Карс могат да разчитат на оптималното разпределение и наличността на продуктите TOTAL. Това ще допринесе за повишаване на осведомеността на двете марки“ – коментира Wojciech Twaróg, член на борда на Inter Cars SA.

Как моторните масла Total увеличават живота на двигателя?

Чистота на двигателя – замърсените двигатели се развалят по-бързо. Утайките нарушават гладката работа на двигателя, което води до износване и корозия.

Защита на двигателя – всички масла намаляват износването, като осигуряват непрекъснат защитен филм между всички подвижни части. Това спомага и за поддържане на ниски работни температури, което Ви спестява много негативни финансови моменти.

В България можете да поръчате оригинални масла Тотал от сайтът MotornoMaslo.BG. Не забравяйте да закупите и хубав маслен филтър, защото е от изключителна важност. Обслужвайте колата или мотора си периодично и не пестете пари от това и те ще ви се отблагодарят с дълги безаварийни километри.