Защо е важно да имаме удобен и стилен диван в дневната

диван тройка

Ако ни попитат коя е най-любимата ни мебел от дома сигурно 90% от хората ще отговорят – диванът. Добрата релаксираща почивка винаги минава през това да сме удобно настанени на меката мебел в дневната, и да прекарваме свободното си време както ни харесва. Някой са любители на литературата, други обичат киното и телевизията, а трети просто си почиват когато са спокойни и добре настанени. Откриването на правилната мека мебел няма да ви затрудни, ако първоначално определете вашите приоритети и се запознаете с характеристиките на венус Дивани.

Как бързо и лесно да изберем модел

Когато дойде моментът да подменяме старата си мека мебел с нова естествено е да се поинтересуваме какво точно предлагат съвременните дивани. Освен, че външно са много красиви и привлекателни, те трябва да бъдат с достатъчно здрава конструкция, която да издържи ежедневното натоварване. Обърнете внимание как е изработен и от какви материали моделът на който сте се спрели. Едно от най-важните неща, които трябва да направите е да определите подходящия размер в зависимост от големината на дневната ви. Не всеки разполага с просторна и голяма стая в която да разположи новата мека мебел. Ако апартаментът ви е с по-скромни размери не се тревожете, защото има модели достатъчно функционални и практични. Венус ви препоръчва един от най харесваните дизайни. Комплект тройка диван и табуретка Киото:диван киото

  1. Триместен артикул и табуретка „Киото“ могат да се трансформират в удобен ъглов модел подходящ за ляв и десен ъгъл;
  2. Дамаска по ваш избор;
  3. Артикулът е изработен от масивна дървесина, MDF и ЛПДЧ;
  4. Възглавници за облягане от силиконизиран пух, пенополиуретанова пяна и калъфи с цип.

Модел, който предлага най-важните компоненти търсени от клиентите. Той е стилен на външен вид, практичен с допълнителна табуретка. Помислете внимателно каква тапицерия ще предпочетете за неговата изработка.

Какви са предимствата на диваните с разтегателен механизъм

Все повече обръщаме внимание на мебелите които предлагат комбинативност и функционалност. Тези артикули ви дават възможност да използвате дивана по различни начини, благодарение на механизмите които са налични. Разтегателната функция винаги е за предпочитане дори да не я използвате ежедневно. Допълнителното място за сън може да влезе в употреба когато ви дойдат неочаквани гости и трябва да ги настаните за през нощта. Пространството за съхранение на вещи също винаги е било специален въпрос в домовете, а този вид диван имат голяма ракла под седалките. Така с покупката на една мебел си осигурявате още две допълнителни, което е от значение за по-удобното и уютно ежедневие.