Как да изберем подходяща модулна кухня?

кухня

Добре е да не отлагате ремонта на кухнята, тъй като тя се използва ежедневно и трябва да бъде оборудвана достатъчно комфортно. Ако мебелите вече са се амортизирали и не изглеждат добре ви съветваме да се насочите към съвременните модели, предлагащи повече удобства и перфектен дизайн. Модулни кухненски шкафове Венус може да изберете лесно през интернет платформата. Търговецът се е постарал да предложи голямо разнообразие от модели, които може да купите в готов вид или като отделни модули. Красивите и практични шкафове ще направят помещението много удобно за домакинята и приготвянето на храната ще стане истинско удоволствие.

По какви критерии да изберем модулната кухня?

Не е желателно да прибързвате с инвестицията, тъй като тя ще бъде дългосрочна и трябва да сте наистина уверени в правилния избор. Съветваме ви да се съобразите с вашия стил на живот и ежедневие и това колко време прекарвате в кухненската зона. Ако сте любители кулинари и ви доставя удоволствие да приготвяте различни специалитети ще са ви необходими повече шкафове, в които да подреждате принадлежностите си. От друга страна минималистите могат да заложат на по компактно обзавеждане само с най необходимите елементи. И в двата варианта ви препоръчваме електроуредите да бъдат вградени, за да изглежда конструкцията по-красива и естетична.

Съобразете се със свободното пространство, където ще разположите модулните шкафове, за да го оползотворите на 100%. Важно е да отделите необходимото внимание и на цветовете и дизайна, които ще се забелязват и трябва да са достатъчно актуални, а също и да се вписват в интериора. От Венус предлагат да разгледате следния модел на модулен принцип. Кухненско обзавеждане Хит 5 – 180 см. – с цял термоплот, витрини и плавно затваряне:шкафове за кухня

  1. „Хит 5‘‘ представлява готова модулна кухня от серията ,,Хит‘‘;
  2. съчетана е от горни и долни шкафове, витрини, чекмедже, подиум за готварска печка и място за вграждане на аспиратор;
  3. към обзавеждането са включени цял термоплот и цокъл;
  4. лице: Дъб алатри и Бор сестола;
  5. корпус: Бяло гладко.

Шкафчетата разполагат и с механизъм за плавно отваряне и затваряне, за да не се дразните от непрестанното скърцане и тракане.

Лесно ли е да определим подходящия цвят за кухненските шкафове?

Модулното обзавеждане е съставено от елементи изработени в една продуктова серия. След като изберете съответния стил ви предлагаме да насочите вниманието си към цветовете. Благодарение на модерните материали може да избирате от разнообразни нюанси, които да ви създадат настроение. Единия вариант е да заложите на универсалните дървесни тонове бяло или бежово. Ако държите да внесете повече цвят в помещението ви насочваме към актуалните в момента лилаво, зелено, жълто или оранжево.