Качествените офис столове – има ли такива и как да ги изберете

Над 80 % от времето на офис служителите минава в стоене на стол. Това изисква стола да бъде оптимално удобен и ергономичен. Не е случайно, че в добре обзаведени и оборудвани офиси желаят да работят повече служители отколкото в такива, в които нещата не изглеждат съвършени. При избор на офисни столове е редно да се подходи отговорно. Независимо дали сте мениджър или изпълнител на поръчка за декориране на интериор е определящо да се намери вариант, който наистина би бил определящ за едно изтънчено и приятно за работа място. На за да бъде реализирана тази цел със сигурност се нуждаете от качествени офис столове. Столовете в офиса са тема на днешната ни публикация, в която ще ви дадем малко насоки за това да се спрете именно на онези, които са доказано качествени и удобни.

Дълга гаранция за удобство и комфорт

Дали има производител, който би гарантирал оптимален срок за издръжливост и удобство на продуктите, които предлага. Много от вас вероятно се замислят за това какъв е живота на един офисен стол. Оказва се, че добър и с приемливи качествени показатели вариант може да издържи около 4-5 години. Звучи не лошо за мебел, която ежедневно се налага да ви осигурява ергономичност и удобство.Геймърски стол

Ето ви няколко интересни факти, които са пряко свързани с дълголетието на офисния стол както и определянето му като наистина качествен:

  • – Заложете на материали, които наистина са сертифицирани и отговарят на висока износоустойчивост;
  • – Стола трябва да бъде с метална основа и възможност за товароносимост до 150 кг;
  • – Да е с дълбока седалка и облегалка;
  • – Да има подлакътници, които да спомагат за правилната опора на ръцете;
  • – Да бъде със стабилни колеца за предвижване.

Качествен стол не означава на всяка цена да бъде скъп. Вариантите, които днес предлага пазара наистина са доста добри и иновативни, а цените можем да определим като достъпни.