Знаем ли как да обзаведем модерно и практично коридора?

шкаф за обувки

Повечето хора споделят, че се притесняват да купуват мебели за входното пространство, тъй като то е прекалено малко и тясно. Артикулите, на които ще заложите трябва да бъдат много удобни и практични и да са съобразени с нуждите на вашето семейство. Обърнете внимание на интересните шкафове за обувки в сайта www.venus.bg и преценете реално кой от тях ще ви бъде най-удобен. Дизайните са разнообразни и спокойно ще откриете вариант за всеки стил интериор. Модерните мебели се изработват от качествени материали с различни защитни покрития, които са изключително подходящи за съхранение.

Кои шкафове за обувки са търсени от потребителите?

В последно време хит сред хората са оригиналните вертикални шкафове за обувки. Те са съобразени с това, да оползотворят пространството в антрето на височина и да не отнемат много от площта за други вещи. Хубавото при този вид шкафове за обувки е огромният капацитет за подредба.

Разполагате с различни отделения като понякога е възможно да поберете над 20 чифта от любимите си модни аксесоари. Благодарение на предлаганото удобство не се налага да купувате друг модел и така коридорът ще изглежда приятен и уютен, а не претрупан с много мебели. Едни от най-търсените модели са тези с въртящ механизъм и инсталирано огледало. Модерната им визия и дизайн ги правят желани не само за частните домове, но също така за офиси и хотели. Предлагаме ви малко за характеристиките на един такъв модел наличен в сайта Venus.bg. Шкаф за обувки 757 – Бял:бял шкаф

  1. шкаф модел 757 е практично предложение за антре или коридор, побиращо от 21 до 25 чифта обувки;
  2. моделът е снабден с две врати с плавно затваряне;
  3. пет рафта за подредба;
  4. моделът се изработва от ПДЧ с избор на цвят.

Красиво и стилно обзавеждане, което може да бъде поръчана в актуалния в момента бял цвят. Гланцираната повърхност на артикула му създава една по луксозна и елегантна визия.

Има ли причина да заложим на модел с място за сядане?

В антрето задължително трябва да присъства фотьойл или малко диванче, където по-удобно да се приготвите за излизане. Поради ограничения капацитет и квадратура на входната зона е трудно избирането на подобна мебел.

Това е причината да ви представим шкафа за обувки тип пейка, който изглежда компактно и практично и ви предлага няколко функции. Повърхността му е тапицирана с меки кожени възглавници, а в основата имате пространство за подредба. По този начин купувате една мебел, а в същото време получавате много повече удобство. Цената на изделията е разумна и спокойно може да допълните обзавеждането с нещо подобно.