Защита и сигурност при бойните спортове от Ringhorns

ringhornsЗа добрия спортист екипировката е от първостепенно значение. Не само от гледна точка на изяви и победи, но и добра техническа подготовка са изцяло зависими от качеството и комфорта, който предоставят специализираните за определени спортове екипи. Днес ще ви запознаем с RINGHORNS, която е част от семейството на една от най-популярните марки, създаваща продукти за бойните спортове и техните разновидности – VENUM.

Аксесоари – какви са основните за защита при бойните спортове

 

Специализирани в изработката на всякакви видове екипировка за успешна спортна кариера или пък аматьорски боеве от VENUM представят доста интересни решения, с които бойците да защитят тялото си от ударите на противника. Затова акцента на днешната ни публикация ще бъдат ringhorns протектори за крака. Всъщност протекторите във всичките им варианти имат една много главна роля – да се приспособят към най-уязвимите части на тялото и да ги защитят така, че наистина да се извлече удоволствието от практикуването на бойните техники, а не да се озовете в болничната стая с неприятни натъртвания и счупвания.

протектои за крака

 

Към протекторите, които са задължителни за практикуване на спортове като кикбокс, муай тай, класически бокс и още редица силови техники се отнасят:

  • – Боксови ръкавици;
  • – Протектори за крака;
  • – Протектори за тяло;
  • – Протектори за глава и други.

Акцента при изработката на ringhorns е да се предложат продукти, които наистина имат с какво да привлекат вниманието на бойците. Не само, че са изключително здрави и устойчиви на екстремно натоварване, но тези аксесоари са много леки и запазват свободата на движенията, които се извършват при определени движения по време на бой. Над 10 години Венум радва своите клиенти с изкусително изгодни и висококачествени изделия. Марката RINGHORNS е създадена с цел да се комбинират не само комфорта от ползването на протектори и екипировка, а и същевременно с това да не се налага да се влагат кой знае какви средства за тях. Достъпните цени на RINGHORNS са сред акцентите, които основателно привличат поддръжници и почитатели на бойните спортове. Добрата екипировка и качествената защита са сред приоритетите, в които инвестира популярния бранд. А като най-уязвими зони, които понасят множество удари и травми задължително се оказва използването на протектори за крака, с които да се защитите от наранявания, които да ви свалят от ринга за дълго време.

RINGHORNS – традиции и сигурност

 

Бранда показва един висок клас продукти, в които са вложени материали издръжливи на натоварване. Използва се пяна с много висока плътност, която предполага удобство по време на тренировките и максимална защита. Към техническите характеристики на протекторите за крака с марка ringhorns ще добавим:

  • – Гъвкавост и издръжливост;
  • – Подсилване на основни зони от крака;
  • – Абсорбиране на удара;
  • – Стабилно закрепване с велкро ленти.