Подходящи ли са обзавеждане на дома баровите столове?

Тапициран бар столДоста разнообразни варианти за столове се предлагат на пазара. По отношение на създаването на благоприятна, изискана и функционална атмосфера е факт, че интересът към бар моделите е напълно оправдан. Твърдението, че това са мебели, които намират приложение при обзавеждането на заведения и търговски площи не е особено вярно, тъй като в много домове този тип елементи намират приложение като средство за разнообразяване и подобряване на условията за живот. Богат и интересен асортимент от барови столове АРЕНА представя в своя каталог. Мебелите са изключително атрактивни и внасят в пространството особено очарование, шик и уникалност.

Какво представляват?

Използването на конкретни модели столове идва да покаже, че става въпрос за наистина красиви и многофункционални решения, които бихте могли да използвате като средство за декориране, функциониране, организиране на дадена зона. Доста удобни са баровите варианти от гледна точка на това, че са компактни и могат да се интегрират в зони с различна квадратура и предназначение.

Те представляват вид стол, който е с малка седалка и висок крака. Идеята е да сте високи, колкото обичайно сте в изправено положение, но седнали в стол. Височината на краката при някои модели може да се коригира, което предоставя на клиентите възможност да използват стола като такъв за хранене, за работа, за настаняване на бар плот и други.

Характеризират се с това, че са много елегантни. Без значение от по-минималистичните си модели те се оказват изключително атрактивни и удобни що се касае до оформянето на зони, които да бъдат:

 1. Уютни;
 2. Красиви;
 3. Модерни;
 4. Различни;
 5. Елегантни.

Накратко става въпрос за гъвкави модели, които са много практични и биха ви послужили навсякъде, където имате нужда от това да оформите зона за сядане.

Видове

 бар стол В каталога на АРЕНА са събрани наистина интересни и доста иновативни опции за реализиране на вашите интериорни и екстериорни проекти. Според това какви са опциите за обзавеждане и позициониране сега можете да изберете отлични модели, които да паснат в пространството, което желаете да подобрите.

Сред видовете, които определено заслужават внимание се нареждат:

 1. С амортисьор;
 2. С облегалка;
 3. С тапицерия от кожа;
 4. Пластмасови, които са подходящи за използване на открито;
 5. Тръбни със защита от корозия;
 6. Без облегалка тип табуретка и други.

Можете да използвате баровите модели където пожелаете. Те са с компактни размери и това ги прави лесно интегриращи се в пространства, които наистина могат да задоволят вашите виждания по отношение на качествено, удобно и функционално обзавеждане.