Какво обзавеждане да поръчаме за спалнята

спалня

Когато искаме да направим интериора на спалнята по-различен и красив, е правилно да предпочетем готовите спални комплекти. Тяхната визия ще ни създаде търсената хармония в помещението и със сигурност ще ни предразположи да си почиваме по-активно. Подобно обзавеждане може да бъде намерено онлайн в Мебели Венус. Приятно ще се изненадаме от разнообразието на модели, което се предлага. Не е нужно да търсим всички неща едно по едно, след като производителят се е погрижил да ни представи истинско дизайнерско решение. Артикулите са изработени от модерни и устойчиви материали, за да имат достатъчно дълъг експлоатационен живот.

Как да изберем правилния комплект за нас

Решението какъв тип мебелировка да поръчваме е от изключително значение, и поради тази причина не трябва да прибързваме. Съветваме ви да измерите свободното пространство в стаята и да изберете места за всяка мебел. Тук е и моментът, в който е важно да предвидите място пред артикулите за отваряне на шкафове, чекмеджета и вратички.

Задължително трябва да остане и достатъчно място за преминаване през стаята. Дизайнът и цветът на спалния комплект, могат да бъдат в любим наш стил. Все пак ние ще използваме помещението, и то трябва да ни харесва изцяло. Мебели Венус ще ви дадат малко подробности за един интересен вариант. Спален комплект Монца – 160/200 – Дъб вотан/бяло гланц/МДФ кобалт огледален гланц/кожа кобалт:комплект за спалня

  1. спален комплект „Монца“ е съставен от легло с тапицирана табла, което може да се използва с еднолицев и двулицев матрак, като за двулицевия е нужно допълнително закупуване на подматрачна рамка;
  2. комплектът притежава и гардероб с две плъзгащи врати, огледала, лост и рафтове;
  3. две нощни шкафчета с чекмедже;
  4. за изработката на модела се използва МДФ и ПДЧ.

Луксозна мебелировка, подходяща за всеки съвременен дом. Тоналностите са добре комбинирани помежду си и няма да ви омръзнат бързо, тъй като са невероятно стилни.

Защо да изберем спалня с тапицерия

Тапицираните легла са една идея по-луксозни от стандартните. Те правят помещението да изглежда екстравагантно, но в същото време са и изключително удобни. Едно от главните им предимства е, това че на голямата и стабилна табла може да се облягаме напълно спокойно, когато сме седнали в леглото, без да се тревожим, че нещо по конструкцията ще се повреди. Благодарение на таблата облечена с тапицерия, имаме шанс да прекарваме повече време в стаята, гледайки телевизия или четейки любимата си книга.

Тези красиви и модерни мебели могат да бъдат поръчани бързо и лесно от онлайн магазин. Цените на различните комплекти за спалня са разнообразни и всеки ще открие подходящ в зависимост от бюджета си.