Монтаж на бойлер – какво трябва да знаем за тази вик услуга

инсталиране на бойлерНе се съмнявайте в твърдението, че всяка една ремонтна и монтажна работа по Вик системата в дома ви се нуждае от известна компетентност и познания в областта. За хората без опит директно ще дадем важен съвет – не си правете експерименти и задължително търсете специалисти, които са напълно наясно със съответното решение на проблема. Ако се нуждаете от специфични действия като инсталиране на нов бойлер то тук пък освен познавач на ВиК инсталацията е важно да притежавате елементарни умения, които са свързани с електричеството. Ако трябва да бъдем честни статистика показва, че дори хора, които с сръчни и със златни ръце предпочитат да ползват професионални услуги не за друго, а поради факта, че фирмите, които извършват монтаж на бойлери и друг вид техника, захранваща се с вода предоставят съответната гаранция за труд и функциониране на уреда.

Известни и неизвестни данни за монтажа на бойлер

Българина по природа си е сръчен, рядко плаща на майстори  и каквото може да направи сам не се колебае да го свърши. Но има моменти като например инсталирането на бойлер, при които е от съществено значение да се предприемат по-специални действия. Така, че дори и да можете да четете правилно инструкциите за монтаж, които придружават новозакупения бойлер и да следвате стъпките в даден момент се оказва, че не са достатъчни собствените ви усилилия, подготовка, умения и налични инструменти за да се проведе адекватен монтаж, гарантиращ качество и ефективност на електрическия уред.

На https://hidro-start.com/montaz-na-boiler/ можете да намерите някои от основните препоръки както и често допускани грешки при извършването на монтажи на бойлери. Водопроводчиците, които предлагат такива услуги не просто залагат на това да се спазват стриктно инструкциите на производителя, а се касае за:

 • * Високи технически компетентности;бойлер
 • * Прецизна и коректна работа;
 • * Качество на услугата;
 • * Предоставяне на гаранция за труд.

Много от клиентите не знаят, че повечето производители на бойлери изискват при монтиране на уреда да има на гаранционната карта заверка от фирма, която е специализирана в инсталирането на такива уреди. Бойлера е на пръв поглед елементарно устроен, но дори малките неточности могат да се окажат проблеми при неговото правилно функциониране и експлоатиране. Именно затова от Хидро Старт акцентират върху качеството на предлаганата услуга съобразно:

 • * Вида на бойлера;
 • * Място на позициониране;
 • * Захранване с вода;
 • * Свързване с електрическата инсталация;
 • * Стабилно закрепване на таван или стена и т.нат.

Професионалната услуга – сигурност и спокойствие

Дори да няма кой знае каква философия за извършването на монтаж на бойлера то пропуски като заземяване, стабилно закрепване и поставяне на възвратен клапан могат да ви костват сериозни битови проблеми. Освен това е добре да осъзнаете и факта, че некоректния и аматьорски монтаж на бойлера може да окаже и сериозен риск за живота ви, така че добре си помислете дали сте готови да понесете тази отговорност.

Хидро Старт е от доказаните фирми, които бързо, прецизно и безаварийно ще проведат монтажните работи, свързани с инсталирането на новия ви бойлер:

 • * Без загуба на време;
 • * Без излишни разходи;
 • * Коректно и качествено обслужване;
 • * Гаранции за ефективно и дългогодишно използване без каквито и да било проблеми.

Безопасното ползване на бойлера се дължи не само на това да купите нов уред, но и да възложите монтирането на екип, който детайлно е запознат с важните моменти, на които акцентирахме по-горе в публикацията. За личното ви спокойствие и това на вашите близки не си правете илюзии, че бързо ще влезете в ролята на професионален водопроводчик, който да монтира уреда. Сред една от най-важните и изискващи компетентност услуги е именно подмяната и инсталирането на бойлер. Така, че оставете тази нелека и отговорна задача в ръцете на специалистите от Хидро Старт – за сигурност, спокойствие и дълги години ефективно функциониране на уреда.