Колко ще ни струва комплект камери за видеонаблюдение за дома

Не е нужно да преминем през купища неприятности от това да намерим дома си ограбен от крадци, за да предприемем ефективни действия за неговото обезопасяване. Да се надяваме, че това на нас няма да ни се случи е просто нелепо. Затова днес ще дадем няколко ценни насоки за това как да изберете система за видеонаблюдение и колко е нужно да инвестирате в качествена такава.

Една или няколко камери

Повечето от нас смятат, че една камера в коридора пред входната врата  е достатъчна за откаже който да било да влезе с цел кражба и грабеж у дома ни. Всъщност днешните апаши не се спират пред нищо и разполагат с редица методи за елиминиране на камерата и онова, което тя записва. Така, че една камера в никакъв случай не би била някаква ефективно решение. ако смятате да слагате само една то има на пазара доста евтини имитации на камери, които биха могли да имат някакъв стоп елемент, но както вече споменахме едва ли това би спряло крадци, които са твърдо решени да тарашат в жилището ви. 8 камери Специалисти афишират към ползването на комплект камери, които дават картина в реално време от най-уязвимите зони в дома или пък търговските площи. Колкото повече камери, толкова по-добре, защото по този начин получавате достъп от различен ъгъл и възможността за откриване на лицата, които са нарушили личната ви неприкосновеност и пространство е много по-голяма. Предложението ни днес е за комплект камери и системи за видеонаблюдение на топ цени, които могат да включват от 4 до 8 или повече на брой техника за наблюдение.

Колко да инвестираме в комплект камери

Логиката е, че колкото повече камери има в комплекта то толкова повече средства е необходимо да инвестираме. Онова, от което е правилно да тръгнете преди да предприемете покупка на комплект от камери е да имате ясна представа от това къде ще бъде позиционирана всяка от тях. Все пак желанието на всеки от нас е именно  да си осигури цялостен достъп до дома и всички уязвими места като врати на балкони, прозорци, входни врати и други, от които могат да проникнат крадците. Така, че преди да потърсите топ оферти за най-изгодни на пазара цени е важно да сте наясно от колко броя камери за видеонаблюдение да се състои вашата система. А топ предложения за висококачествени и гарантиращи сигурността ни системи можете да откриете в онлайн магазин algvision.com. Препоръчват се модели с:

  1. С 4 броя IR цифрови камери и 1 брой 4 канален видеорекордер на цени от 279 лв.;
  2. С 6 броя IR корпусни камери влагоустойчиви и 1 брой 8 канален видеорекордер на топ цена от 519 лв.;
  3. С 8 броя IR цифрови камери и 1 брой 8 канален видеорекордер, който ще ви струва само 399 лв;
  4. Системи с 10 или 16 камери, които стартират от 399 лв.