Интериорни стилове, подходящи за малки апартаменти

Съчетаването на елементите, които са необходими за обзавеждането на жилището ви може да срещне сериозни трудности още при избирането им. Минималистичните площи са причина за инвестиране в мебели, оборудване и аксесоари, които са изключително малки като габарити. Това би повлияло на пропорционалността и адекватната функционална обстановка. Ако не можете да се отличите със своите дизайнерски умения то имате на разположение възможността да се възползвате от услугата интериорен дизайн на малък апартамент от Моми Студио. Много интересни тенденции прилагат професионалистите от екипа, което на практика спомага за удовлетворението ви в създаването на идеалния уютен и комфортен дом.

Правила за създаване на съвършен дом с малки размери

Ако за едни от вас 75-80 квадрата жилище е прекалено малко като площ то за други е дом, обитаван от четирима души. Сещате се, че за да бъде оформен уютен и красив кът, в който всеки от семейството да се чувства приятно  и пълноценно се налага да се подходи професионално. Ролята на екипа интериорни дизайнери от Моми Студио е в това да осигури на стопаните практични зони, в които те да изпитват удоволствие от прекараното време.интериор

За да се постигнат тези ефектни резултати и малкия апартамент да се радва на изключителен интериор от Моми Студио използват експертни трикове, които ще вложат и във вашия идеен проект. Ето някои от особеностите, които играят ключова роля за организиран на пространството в минималистичните апартаменти:

  1. Използване на трансформиращи се мебели от типа модулни;
  2. Акцентиране към светлите тонове, които са неутрални и създават оптически ефект за обемност;
  3. Прилагане на огледални повърхности, които засилват ефекта на пространственост;
  4. Предлагат се стилове, които са подходящи за обзавеждане и оборудване на мини апартаменти.

Много голям интерес се наблюдава от клиентите на Моми Студио към скандинавски, градски модерен, ретро съвременен, индустриален и други. Те придават елегантност, практични са и са в готовност да предложат напълно удобна среда за живот, въпреки ограниченото пространство, с което разполагате.