Важно ли е какъв ще бъде дизайнът на новата холна маса?

маса за хол

Ако искате да се чувствате комфортно и приятно, когато сте в дневната зона, задължително трябва да сте заобиколени от подходящите мебели. Всяка вещ има значение, а днес ще поговорим по-конкретно за холната маса. Повечето хора не ѝ отделят необходимото внимание, тъй като са заети да открият удобен диван и практична секция. Декоративните мебели също създават нужното удобство, за това трябва да бъдат избирани внимателно. Ако разгледате каталога на магазин venus.bg ще забележите огромното разнообразие от актуални модели. Обърнете внимание на детайлите и на това кой вариант ще ви бъде удобен спрямо вашите очаквания.

Кои са предпочитаните модели холни маси?

Както при основното обзавеждане и тук има модели които правят по-голямо впечатление и са фаворити на потребителите. Те комбинират красива и елегантна визия заедно с различни практични възможности. Първо ще споменем класическите холни маси с правоъгълен или елипсовиден плот, подходящи за сервиране на повече неща. Те са много практични, защото плотът им има възможност да се разшири и да се повдигне, благодарение на специален механизъм. Това модерно допълнение прави малката и декоративна мебел много удобна, за да се храните. Ако апартаментът ви е малък и нямате обособена трапезария, това е най-доброто решение.

Друг много харесван модел холни маси са помощните. Те са с много интересен и декоративен дизайн и в същото време предлагат нужното удобство, за да поставите нещо върху плотовете им. Често се състоят от няколко отделни модула, които могат да се прибират един под друг. Благодарение на тази функционалност е възможно да ги прибирате щом не ги ползвате и така да не заемат излишно място в стаята. Тяхно огромно предимство е, че са мобилни и могат да се разположат абсолютно навсякъде. От магазин Venus.bg препоръчват – Холна масичка Inza – Черна:холна маса

  1. „Inza“ представлява кръгла холна масичка;
  2. изработена е от керамичен плот, а основата й е от прахово боядисан метал;
  3. тя е подходящо решение за обзавеждането на Вашия хол или всекидневна.

Изключително практичен модел, който се отличава с елегантен дизайн и качествена изработка.

От какви материали се правят в момента мебелите?

Производители и дизайнери се стараят да предлагат все по-нови и интересни варианти на добре познатите холни маси. Днес ще откриете мебели, в чиято изработка са включени съвременни материали като метал, закалено стъкло, mdf и пдч. Не са за пренебрегване и артикулите от естествена дървесина, защото те са доказали с времето, че са невероятно здрави и устойчиви. Може би най-оригинални и предпочитани са тези, които включват няколко различни материала, всеки със своите положителни характеристики.