С две или три крила да бъде новия ни гардероб

Двата основни вида гардероби, които са сред най-купуваните на пазара са тези с две или три крила. Много често сред основните въпроси, които се дискутират от клиентите е именно броя на крилата, които биха паснали в помещението, където смятаме да ги настаним. Несъмнено има не малко други фактори, които също се оказват решаващи за личния ни комфорт  и подредба на дома, но именно отговорността за това възлагаме точно на обема и размера на най-ползваната домашна мебел. и двата типа гардероби си имат своите предимства, но онова, от което се ръководим реално е с каква площ разполагаме за да си позволим единия или другия вариант.

Адаптивност на новия гардероб

Няма как в дома да липсва гардероб. За да бъде перфектно адаптиращ се към вашия спален кът си изберете такъв, който наистина да не затрупва прекомерно стаята. Оставете място за премиване край гардероба и останалите мебели. Ако например варианта с две крила като пропорции ви устройва, но не успява да побере вещите ви помислете за надстройка. Трите крила са ефективен вариант, но не винаги зоната определена за гардероб се оказва достатъчна за да поберете такава голяма мебел в нея. Правилото при покупка на гардероб е той да не заема повече от ¼ от общата квадратура, тъй като в противен случай трудно ще можете да намерите място за останалите също толкова необходими елементи за спалния си кът.

По-добра организация

Кой от двата гардероба ви предлагат повече:Гардероб

  • – Удобство;
  • – Организираност на вещите;
  • – Лекота при намиране на конкретно – облекло;
  • – Компактност;
  • – Свобода.

Когато си отговорите на тези въпроси то вероятно вече ще бъдете готови с крайния си избор, защото всъщност идеята е наистина да се намери балансираното решение, с което да изпълните интериора с прекрасно излъчване, пропорционалност и удобство в най-голяма степен.

На вас оставяме да решите дали с дву или с трикрилен гардероб бихте били по – удовлетворени при организирането на домашния ви интериор.