Какъв мебелен комплект да изберем за модерна и практична спалня

спалня естела

Сигурно сте се чудили как да направите спалнята си удобна и красива все едно е излязла от интериорно списание. Лесно ще постигнете подобно излъчване, ако изберете мебелите в комплект. Това е гаранция, че няма да пропуснете нещо важно, а също така че отделните елементи ще си подхождат на 100%.  Декемврийска разпродажба на спални комплекти VENUS.BG ще ви даде шанс да се сдобиете с дизайнерски мебели на изключително преференциални цени. Качеството на изработка е безкомпромисно високо. Съвременните модели се отличават с елегантна линия и декоративни елементи, които ги допълват и ги правят още по-естетични.

Какво определя един спален комплект като перфектен

Тези елегантни комбинации винаги съдържат необходимите мебели, за да се чувстваме удобно и да имаме всичко нужно около нас. В спалнята се съхраняват много дрехи и различни лични вещи, така че е важно избраният комплект да притежава достатъчно голям гардероб с добро вътрешно разпределение. Ако мястото ви позволява не пропускайте и функционалния скрин, който ще побере още дрехи. Леглото, естествено трябва да е достатъчно голямо, за да имате нужното пространство за спокоен сън. Бихте могли да се възползвате от разпродажбите и да се сдобиете с качествени мебели на много по-достъпни цени. Venus.bg ви препоръчва следния вариант. Спален комплект с четирикрилен гардероб „IRA“ DIOMMI (40-008) – 160/200 см:спален комплект ира

  1. Четирикрилен гардероб „2 Season“ DIOMMI (25-103)- с едно двукрилно и четири еднокрилни отделения с лост за закачалки, една надстройка и две големи чекмеджета отдолу, с два включени тесни рафта;
  2. Легло с висока табла, подходящо за еднолицев матрак с размери (ширина/дължина) 160/200 см;
  3. Две нощни шкафчета с по две чекмеджета;
  4. Скрин с четири чекмеджета;
  5. Огледало.

Модел, който се отличава с висока класа и качествена изработка. Впечатление прави огромният гардероб, който ще побере всичките ви дрехи и други вещи, за да бъде жилището е винаги подредено и уютно.

Защо да купим спалния комплект онлайн

Най-голямо разнообразие ще намерим в интернет магазините. Сезонните разпродажби дават шанс на всеки да се сдобие с качествени мебели, без да инвестира прекалено много. Спалните комплекти са хармонично съчетани от производителя. Визията, която ще придадете на стаята е елегантна и красива, което ще ви направи по-спокойни и ще ви създаде търсения домашен уют. Разгледайте актуалните промоции и разпродажби, за да се сдобиете с качествени мебели, които не бихте открили другаде освен онлайн. Няма да се тревожите как ще транспортирате толкова обемни неща, защото за всичко се е погрижил търговецът. Добре е точно да измерите свободното пространство, за да сте сигурни, че всеки артикул ще намери правилното място за да го използвате практично.