Как да впишем модерния мебелен комплект за спалня в интериора на дома?

комплект за спалня

Във всеки апартамент има специална стая, която е отредена за почивка и релакс. Нейното обзавеждане трябва да бъде добре подбрано, за да ви създава уют. Освен че спите тук, подреждате и личните си вещи, затова мебелите е добре да бъдат практични и функционални с достатъчно добро вътрешно разпределение. От venus.bg предлагат да изберете модерен комплект, защото така много по-бързо и безпроблемно ще оформите интериора на стаята. Мебелите се отличават с високо качество на изработка, устойчивост, разнообразие от дизайни и добри цени.

Какво ни предлагат съвременните комплекти за спалня?

Комплектите станаха неимоверно популярни в последно време, защото хората нямат нужния ресурс да търсят всичко поотделно. В стаята, в която спите и си почивате, трябва да има достатъчно мебели за подредба на дрехи и вещи, нощни шкафчета, легло скрин и евентуално тоалетка. Ако изберете да купите нещата наведнъж много по-бързо ще се настаните в обновената стая и ще може да си почивате активно.

Производството на мебели много напредна в последните години и в момента артикулите са снабдени с множество допълнителни функционалности. Леглата имат повдигащ амортисьорен механизъм, а чекмеджетата и шкафовете се затварят и отварят безшумно. Тези положителни характеристики със сигурност ще ви насочат към инвестиция в комплекта за спалня. За изработката се използват MDF и ПДЧ плоскости. Тези материали са много добра алтернатива на естествената дървесина, тъй като са по-евтини от нея, издръжливи са и се поддържат много лесно в перфектен вид. Ако искате да се сдобиете с красиво и качествено обзавеждане за спалня, разгледайте идеите, които ви дават от Венус. Спален комплект Класик К 963 – 2x 90/200 см, Дъб суров / Бяло гладко:мебели за спалня

  1. класик „К 963“ е модулен комплект за обзавеждане на спалнята;
  2. обзавеждането включва две легла с ниши;
  3. чекмеджета и повдигащ механизъм с амортисьори, разкриващи подматрачно пространство за багаж;
  4. леглата може да се използват с еднолицеви матраци 90/200 см;
  5. комплектът за спалня притежава и гардероб с три врати, огледало, чекмедже, лост и рафтове;
  6. гардероб с две врати, чекмедже и рафтове;
  7. шкаф с четири вратички и чекмедже;
  8. за изработката на мебелите се използва ПДЧ, в цветовете: дъб суров/бяло гладко.

Прекрасен пример как бързо ще направите обстановката в спалнята различна и обикновена.

Защо да купим новите мебели от онлайн търговец?

Все по-често потребителите избират да пазаруват дистанционното, защото не губят много от свободното си време и на спокойствие могат да определят какво точно да поръчват. Когато става въпрос за ново обзавеждане е от особено значение да се вземат под внимание различни критерии. Когато това се случва докато сте си у дома, е по-малко вероятно да направите грешка. Продуктите, които ви предлагат търговците са разнообразни от различни производители, качествено изработени и най-вече на разумни цени.