Как да открием модерна и функционална холна масичка

помощна холна маса

Всяка мебел е важна за интериора, дори и тази, която изглежда малка и декоративна. Отделните елементи съставляват едно цяло и се допълват естетично. Ако поговорим конкретно за дневната, всеки ще се сети първо за големия удобен диван и практичната секция, но тук има още един детайл който не бива да бъде пропускан, а именно холната масичка. Тя завършва интериора, като предава елегантност и стил на останалите големи артикули. Мебелен магазин Венус представя на вниманието ви богат каталог с най-новите и интересни масички за кафе. Задължителна част от обзавеждането на дневната на която е добре да обърнем необходимото внимание.

Какво трябва да знаем щом избираме холна масичка

Има стандартни правила, които трябва да спазим, за да сме доволни от артикула и той да изпълнява ролята за която е купен. Естествено размерът е добре да се съобрази с помещението и с меката мебел пред която ще бъде поставен. Днес диваните са много различни като форма и дизайн, така че добре преценете кръгла, продълговата или помощна холна масичка ще подхожда най-много. Обикновено продълговатите са универсални и винаги изглеждат красиво съчетани с дивана. Кръглите също станаха популярни, защото са най-удачен избор за ъгловата мека мебел. Не пропускайте да съобразите материалът за производство с останалите вещи в стаята. Магазин Венус ви препоръчва следния модел. Холна маса с чекмеджета BALIN LAW2S / 110 см., MDF дъб монастри/черен:холна маса балин

  1. Правоъгълен модел LAW2S/110 с две чекмеджета;
  2. Част модулно обзавеждане за хол и дневна „BALIN“;
  3. Моделът е изработен от MDF и ПДЧ;
  4. Стилен артикул с класически размери 110/60/40 см.

Чудесен пример за артикул, който изглежда елегантно своите дървесни тонове. Наличните чекмеджета винаги ще ви послужат функционално когато се налага бързо да разтребите плота за да поставите нещо върху него. Подобен модел подхожда на един класически интериор. Конструкцията на холната масичка е надеждна и здрава, ето защо спокойно върху нея може да слагате дори и тежки неща.

Да предпочетем ли модел с място за съхранение

Повечето хора приемат холната масичка като декоративен елемент от интериора, но всъщност тя е наситена с доста практични приложения. Местата за съхранение, които притежават някои от видовете под формата на чекмеджета, допълнителен плот, скрити ниши и други винаги са удобни. Много често върху плота поставяме най-различни дребни неща, но има моменти когато трябва да освободим бързо мястото, за да изглежда помещението изрядно подредено. Тук на помощ ни идват различните места за съхранение, които могат да бъдат използвани рационално. Моделът не губи от своята декоративна стойност заради тях, а напротив те я допълват.