Как се избира качествено бебешко легло?

бебешка кошараКазват, че бебето може да спи навсякъде. Но дали това е така? Сигурно и вие като родители сте се уверили, че по-спокойно и дълго мъничето ви спи в собственото си креватче. Това се дължи на факта, че обстановката е значително по-сигурна, спокойна и бебето се чувства в безопасност. Именно в това е основната причина родителите, на които им предстои да вземат решение относно подбора на бебешко легло да подходят взискателно и безкомпромисно. Мебели АРЕНА представя огромен асортимент от невероятни възможности за ефективно, красиво и функционално обзавеждане на бебешката стая с удобни креватчета и кошари. Кои са основните принципи за покупка ще споделим в днешната тема.

Как да осигурите спокоен сън на бебето?

Както възрастните така и децата се нуждаят от достатъчно сън за да могат да получат отлично функциониране на органите в тялото. Бебето спи между 14 и 16 часа в денонощието, които на практика означава, че прекарва много по-дълго в леглото отколкото на друго място. Ето ви аргумент да приложите най-високи принципи за създаването на безупречна спокойна атмосфера, в която мъничето да се чувства уютно.

Спокойният сън е равносилен на добро здраве. А това се гарантира от комфортно легло, което е напълно безопасно и способно да задоволи нуждите за отлично развитие на малчуганите. За да се радват на безгрижно детство сънят е съществен за най-малките. Затова не е без значение на кои мебели ще се доверите за да обзаведете бебешката стая.

Такива варианти и решения са:

 1. Кошари. Те биват дървени и туристически;
 2. Люлки и кошчета. Предназначени са за най-малките;
 3. Комплекти с включени скринове и повивалници;
 4. Трансформиращи се в креватчета и други.

Въпрос на личен избор и възможност да си подсигурите една удобна и функционално оборудвана атмосфера е крайното решение, което ще вземете. Все пак има значение какви условия за отдих и сън ще гарантирате на детето си.

Качествени показатели

Преносима бебешка кошараОсобено важно е да се вземат под внимание всички онези фактори, които са свързани с качеството на бебешкото креватче. В сайта Мебели АРЕНА можете да откриете наистина добри продукти, които да гарантират оптимална грижа за съня на бебето.

Водещи приоритети при инвестиране в такъв тип мебел са:

 1. Размерите, които да създадат съвършени условия за сън;
 2. Стабилност;
 3. Безопасност;
 4. Износоустойчивост на материалите;
 5. Хипоалергичност;
 6. Здравина;
 7. Гаранция за използване определен период от време.

Качествените кошари са все по-предпочитани. Независимо от по-високата им цена те са купувани поради това, че наистина могат да гарантират на детето и родителите безупречно обзавеждане.