Как да изберем точната фирма за дистрибуция на замразени продукти?

замразени продукти

Един от най-големите разходи, които правят домакинствата е свързан с покупката на хранителни продукти. Освен пресни такива, хората избират и замразени, защото те също предлагат свежест и се приготвят много по-бързо. Това е основната причина голяма част от търговците да търсят фирми за бърза и надеждна дистрибуция на замразени продукти от Загора Груп БГ. В модерните магазини голяма част от площта е заета от различни фризери, в които клиентите могат да намерят меса, зеленчуци, сладоледи и полуфабрикати, които да приготвят бързо и да имат балансирано и пълноценно меню. Ето защо да намерите подходящ дистрибутор, който разполага с необходимия асортимент и транспортни средства е от първостепенно значение.

Какво ще получите от работата си с добрия партньор?

Търговията е доста напрегнато начинание, в което се изисква точност, коректност и бързина. Не зареждате само от едно място и това е причината да търсите дистрибутори на замразени продукти, които ще приемат бързо заявките ви. Трябва най-вече да разполагат с количествата, които са ви нужни. Ще ви запознаем с предимствата на това да работите с надежден доставчик:деликатеси

  1. получавате качествена стока – подобни фирми работят с едни от най-добрите производители и гарантират за качеството на предлаганите артикули;
  2. богат каталог – може да избирате между разнообразни замразени продукти, пици, сладоледи и други;
  3. отговорно отношение при транспорта – за да не се развали продукцията е важно дистрибуцията да се извършва със специализирани хладилни камиони;
  4. доставка в срок – важно условие да бъдете доволни и да имате сполучливо партньорство;
  5. достъпни цени – ще може да предложите на клиентите си замразени продукти с добра цена, ако и доставката го предполага.

От Загора Груп БГ смятат, че когато всички тези условия са изпълнени търговецът ще предпочете да работи именно с този дистрибутор. Критериите не са малко, но в България има фирми, които ги покриват и ще ви позволят да предложите най-доброто на клиентите си.

Какви замразени продукти трябва да предлагате?

Клиентите в момента са доста взискателни, тъй като искат да приготвят храната за семейството си бързо и тя да бъде достатъчно разнообразна и качествена. За целта пазаруват от обекти, които им предлагат всичко това.  Ще сте достатъчно конкурентни като търговци, ако изберете дистрибутор, който има по-голям асортимент.

Задължително трябва да присъстват различните видове месо като свинско, пилешко, кюфтета и кебапчета, шницели и други. Рибата също се консумира много от хората и е добре да има разнообразни варианти. Същото важи за тестените изделия, зеленчуците и полуготовите замразени храни. Да работите с доказани дистрибутори може да бъде наречено истинско удоволствие.