По изгодно и сигурно е да ползвате фирма, която посредничи при внос на автомобили по поръчка

Така наречения нов внос на автомобили всъщност означава, че си купувате употребяван автомобил от чужбина. Недоверието в масовите автокъщи, които предлагат употребявани коли е напълно обяснимо като се има предвид, че повечето от тях първо разфасоват колите и всички екстри, с които разполагат се предлагат под друга форма на клиентите.затова масова практика днес е да се поръчват коли директно от автосалони или автокъщи в чужбина. Естествено съществен елемент тук е езиковата граница, която често се оказва сериозно препятствие. Ако нямате възможност да поръчате сами избраната кола е най-добре да се възползвате от услугите на фирми, които предлагат внос на автомобили по поръчка. Услугата естествено е платена, но пък по този начин имате гаранция, че сделката ще бъде осъществена съобразно правилата на международната търговия и освен това правата ви като купувач ще бъдат оптимално защитени.кола по поръчка

На какво да обърнете внимание, когато ползвате такава услуга? Вносните коли всъщност купувате по картинка. Независимо, че в сайта на търговеца има подборно описание за състоянието на превозното средство то няма как да бъдете на сто процента сигурни в написаното. Ето защо е по-ефективно да ползвате услугата внос на кола по поръчка, тъй като компаниите, които успешно развиват този бизнес имат сериозни партньорски отношения в страните, от които масово се внасят автомобили в България и могат да изпратят директно представител, който да установи техническата изправност на превозното средство.  По този начин се установява достоверността на обявата, на която сте попаднали. Ако потенциално приеме, ме колата не това, което очаквате то фирмата може да се заеме с търсене на алтернативен вариант. Така вие си стоите у дома на топличко, а друг търси по поставените критерии возило, което да подкарате. Идеята на тези услуги е именно да предложат максимално удобство и удовлетвореност на клиентите. Безспорно на фона на голямата конкуренция при вноса на коли се търси възможност клиента сам да изложи индивидуалните си критерии и по този начин фирмата посредник да достави мечтаната кола.

Изготвя се пълна проверка не само на техническото състояние на автомобила, но и неговата документация. С цел да се предостави една наистина уникална възможност за доставка по поръчка на клиента се прилага една много прецизна схема, която гарантира високо качество на услугата. Всъщност вие не се занимавате с нищо, което да ви ангажира. Единствените ви занимания са да изброите изискванията си към посредническата фирма и да очаквате оферти, които да одобрите. Като гаранция, че няма да бъдете измамени задължително направете консултация с адвокат и изискайте от собственика документите на превозното средство. въпреки, че фирмата, която ще осъществи вноса на ваша поръчка ще направи такава, то е добре да се презастраховате, поради зачестилите измами с крадени коли.

Ако имате опасения, че не всичко върви по план препоръчваме да се доверите на автосалони Капитол. Компанията от години е на пазара с внос на автомобили и осен това като опция също предоставя доставка на избран от вас автомобил по поръчка. Сигурност, качество и надеждност при обслужване са гарантирани от фирма, която има дългосрочни търговски отношения със своите партньори в Германия и Франция. За професионалистите в бранша е не просто да доставят един автомобил до клиента, а това да е услуга която ще спести време, пари и трудности. Хубавата кола е проверената кола. Ето защо изберете да поръчате такава от партньор като автосалони Капитол. Множеството доволни клиенти е техните возила са живата реклама, която се движи вече по българските пътища. Ако имате специални претенции за цвят, екстри, марка автомобил то още сега ги споделете с професионалистите от автосалони Капитол. Най-добрите оферти ще бъдат предоставени от оторизирани дилъри на употребявани автомобили. Така гарантираме за високото качество на изпълнение за внос на вашите поръчки.