Да обзаведем ли кухнята с красиво и удобно диванче

Щом сме решили да променим мебелировката в дома си е важно да помислим как да оформим приятни кътчета в различните стаи. Това е възможност да се създадем пространство, в което да се почиваме и да се чувстваме комфортно. Кухнята също може да стане една такава, зона ако изберем да инвестираме във Висок диван за кухня. Тези модели са добре познати от миналото, но днес също са актуални и производителите измислят нови и практични варианти. Формата на ъгловия диван позволява той да се постави долепен до стената и така да не заема прекалено много от мястото. Това е измислено, защото кухните са малки като размер и мебелите трябва да са максимално практични.

Какви са характеристиките на кухненските ъглови дивани

Като конструкция те наподобяват холния с тази разлика, че седалките им са по-високи, за да бъдат удобни за използване пред трапезната маса. Размера на този диван също е по-малък, понеже е изработен специално за минималистично помещение. Моделите разполагат с разтегателен механизъм, благодарение на когото се използват и като спалня.

В кухнята може да си почивате след тежкия работен ден или да настаните своите гости за удобна нощувка. Друга основна характеристика е възможността за съхранение на повече багаж в големите ракли под седалките. В каталога на магазин Венус може да разгледате следния функционален артикул.  Кухненски ъгъл Торонто – с 2 бр. Ракли и функция сън – Светлосив/Тюркоаз:диван

  1. представяме Ви изключително достъпния ъглов модел „Торонто“, подходящ за обзавеждане на кухня или трапезария;
  2. той е съставен от триместен диван, ъгъл и двуместен диван;
  3. този модел притежава удобства като функция сън (тип падащ гръб трансформиращ се в легло) и две обемни ракли за багаж;
  4. двете ракли под седалките предоставят обемно място за съхранение на вещи;
  5. „Торонто“ се изработва в цвят по избор.

Важно е да определите дали монтажът на дивана да бъде ляв или десен в зависимост от архитектурните особености на стаята.

Да поръчате ли тази мебел през интернет магазин

В случай че ви предстои подобна покупка със сигурност искате да спестите от свободното време. Вече не е нужно да обикаляте различни търговски обекти, след като качествени мебели могат да бъдат купени и онлайн. Търговците предлагат модели от различни производители с перфектно качество и най-вече на достъпни цени. Редовно се правят намаления и промоции, от които да се възползвате.

Разгледайте внимателно каталога и обърнете внимание на подробното описание на всички модели. Има и достатъчно снимков материал, който ще ви даде ясна представа как изглеждат те и как биха се вписали към интериора на дома ви.