Как да изберем нови трапезни столове на достъпна цена

кухненски столове

Когато искаме да направим някаква интериорна промяна в трапезарията обикновено купуваме нови столове. Този артикул е по-лесен за подмяна от масата за хранене, затова и изборът на модели днес е толкова голям. Клиентите обаче се интересуват от трапезни столове цени, които няма да разклатят семейния им бюджет. Ето защо ви препоръчваме покупката да бъде направена от онлайн магазин, където освен най-актуалните и красиви артикули ще ги откриете и на достъпни цени. Един от доказалите се във времето търговци е Venus.bg, чиито асортимент е впечатляващ. Разгледайте възможностите и изберете подходящи кухненски столове за дома си.

Класиката и практичността са винаги на мода

Понякога най-добрата оферта е пред вас без да го осъзнават напълно. Класическите трапезни столове изработени от качествена естествена дървесина продължават да държат все така ниската си цена, каквато е била през годините. Моделите се надграждат като визия и комфорт, но това не повлиява на крайната цена. При положение, че имате една стандартна дървена маса за хранене е препоръчително да изберете към нея трапезни столове, които са идентични като материал на производство и дизайн. Venus.bg ви предлага следния модел. Трапезен стол MANFRED:трапезен стол

  • MANFRED – трапезен стол, изработен от буков материал;
  • С дамаска за седалката;
  • Може да избирате между цветовете канела и венге;
  • Цената е само 61 лв.

Моделът е гарантирано здрав и устойчив, тъй като естествената дървесина може би е най-добрият материал за изработка на подобни мебели. Дизайнът ще се съчетае перфектно с класическа трапезна маса, а комплектът ще бъде много елегантен.

Защо трябва да обърнете внимание и на размера

Моделите, които не притежават подлакътници обикновено са с ширина около 55 см. В зависимост от масата с която разполагате и от цената която сте склонни да платите, може да заложете и на по-широк вариант, който да ви бъде още по-комфортен. Дълбочината на артикула също е важна, но това по-скоро зависи от дизайна и от вашето предпочитание. Модерните видове се характеризират с това, че са по-обемни като конструкция, защото имат по-големи облегалки и краката им понякога са изнесени назад. Трябва да предвидите това ако сте предпочели подобни, тъй като когато сте седнали трябва да има и достатъчно пространство между вас и останалите мебели.

Щом купувате подобен елемент се опитайте да бъде едновременно удобен и стилово да подхожда на интериора и масата. Цените днес са разнообразни, така че няма да се затрудните да откриете комплект, който ще бъде достатъчно практичен и достъпен. Разгледайте всички предложения в каталога на онлайн търговеца, като изберете разумно и внимателно.