За да сте в ТОП форма през лятото изберете сезонни маратонки Adidas

Както всеки друг тип обувки и маратонките се делят на летни и зимни. Ясно е, че през лятото почитателите на спортните удобни обувки няма да си причинят неудобството да носят такива с дебела подплата, които да се превръщат в сериозна причина за изпотяването на краката им. Затова има на пазара разнообразие от летни маратонки, които създават безупречен комфорт и удобство за ходилата. По какво се отличават летните от зимните маратонки и какви са предпочитанията по отношение на марка от клиентите предстои да ви разкажем в днешната публикация. Сред водещите брандове най-търсени от потребителите естествено са – Adidas, Пума, Найк.

Основни разлики между летните и зимните модели

Няма спор, че всеки обожаващ да носи в ежедневието си маратонки си има такива за топлите дни както и зимни, които предпазват краката от студа, снега и влагата. Ето, че вече акцентирахме върху основната разлика между двата типа маратонки. При летните се наблюдава паропропускивост, а зимните са влаго и студоустойчиви.

Но ето още съществени различия, по които можете да разпознаете кои маратонки са летни и кои зимни:маратонки адидас

  • – Олекотеност на спортната обувка;
  • – Използвани материали – при летните обикновено се ползват мрежести и порести текстилни материали, а при зимите такива, които са от естествена или еко кож,а, които не позволяват външните условия да влияят на краката;
  • – Вид на подметката – летните са почти без грайфер и доста по-ниски. При зимните има сериозен грайфер и височината на подметката е по-масивна.

На практика това са основните акценти, които ще ви помогнат да различите зимните от летните маратонки.

Коя е предпочитаната от клиентите марка

Факт е, че световните марки имат с какво да привлекат вниманието ни като потребители. лидерските позиции обаче се полагат на летни маратонки adidas, тъй като тук определено имате невероятната възможност не просто да се сдобиете с едни от най-добрите и качествени маратонки, а да се насладите на свършена:

  • – Лекота на маратонките;
  • – Гъвкавост на подметката;
  • – Комфорт на ходилата;
  • – Липса на влага и спарване;
  • – Безупречен моден стил.

Adidas представя на своите почитатели колекция от летни модели, които са впечатляващи със своя дизайн. Освен това маратонките могат да бъдат както универсални така и предназначени за различните видове спорт – тенис, футбол, фитнес, бягане и други. За да сте винаги в супер форма е ясно, че за всеки сезон трябва да бъдете перфектно подготвени. С летните маратонки на Adidas имате тази уникална възможност и то на отлична цена, защото с онлайн решенията от СпортМода още днес можете да допълните лятната си колекция с нови маркови маратонки.