Каква е ролята на плуговете при обработка на земеделските площи

здрави плуговеМашините и инвентара за обработка на земя са достатъчно разнообразни и приложими съобразно вида на отглежданите култури. Плуга обаче е с най-дълга история и е еталон за ефективност, от който се възползват земеделците. С подобряването на агротехническите мероприятия и търсене на оптимално бърз и качествен метод за подобряване свойствата на почвата днес на пазара се предлагат достатъчно здрави и надеждни плугове, на които можете да разчитате за осигуряване на първоначална обработка, подготовка за засяване както и други видове услуги. С MASS.bg – здрави плугове си гарантирате технически прогрес, който ще улесни прилагането на агротехническия план, който е заложен за да бъдат детайлно обработени площите. На какво да обърнете внимание при избор на плуг и кои са ключовите особености на които да акцентирате предстои да ви разкажем в следващите редове.

Функционални и здрави помощни средства

В производствената гама на MASS.bg ще откриете високоефективни машини, с чиято помощ можете да си гарантирате безпроблемни обработки независимо от това какъв е вида на третираните площи. сред основните преимущества на прикачния инвентар се нареждат:

  1. Продукти, които са подходящи както за малки трактори така и за по-мощни теглещи машини;
  2. Моделите са със специализиран дизайн, който осигурява здравина и перфектна работа;
  3. Инвентара е с уникална система за обръщане, която гарантира образуването на идеална бразда;
  4. Опционално може да се регулира работната ширина за да бъде производствения цикъл на нужното ниво;
  5. Те имат защита от камъни и благодарение на пружинната или хидравличната система са с оптимално дълъг експлоатационен срок.

Освен всички тези възможности използването на здравите изделия от MASS.bg ви гарантира и оптимизиране на разхода на гориво.

Какво получавате

плугДълбоката оран е от задължителните агротехнически мероприятия, без които обработката на почвата не би било ефективно. Точно поради това е решаващо да се вземат под внимание редица обстоятелства, които да приложите при подбор. Здравината на прикачния инвентар е задължителен критерий за инвестиране, но не само това получават фермерите решили да се доверят на българския бранд.

Обработката с доказан и надежден прикачен инвентар осигурява:

  1. Изравняване на слоя;
  2. Отлична чиста линия на браздата;
  3. Идеално обработени площи, независимо от структурата на земния пласт;
  4. Ефективност при обработката, която е важна за повишаването на плодородието и качествата на земята;
  5. Бързина, експедитивност и прецизност при използване на плуговете.

В асортимента си от висококачествени модели плугове можете да откриете богат избор от олекотени, лозарски, овощарски, обръщателни и конвенционални плугове за да бъдат проведени обработки, които да гарантират отлични добиви.