Защо да подменим кухненската маса с нова и по-функционална

маса за кухня

Всеки отделя необходимото време за да намери най-подходящите мебели за своя дом. Особено значение се отдава на помещението в което се храним, защото то е сборен пункт, където прекарваме едни от най-приятните часове със семейството си. До голяма степен обзавеждането и това дали сме настанени комфортно се отразяват и на настроението ни. Ето защо, ако вашата кухненска маса вече не ви се струва достатъчно удобна и функционална е добре да я подмените с актуален модел, който ще откриете най-лесно в интернет. Линк към сайта на онлайн магазин Venus.bg. Очаква ви голямо разнообразие и много интересни съвременни модели.

Какво е предимството на разтегателните кухненски маси

Ако старата ви мебел няма разтегателен механизъм ви препоръчваме да я подмените с нов модел, който го притежава и със сигурност ще бъде по-функционален. Линк към сайта и всички мебели. Това практично допълнение винаги ще бъде полезно, защото в случаите когато се събираме с близки и приятели по различни поводи ще могат да се настанят повече хора. През останалото време кухненската маса ще стои в първоначалния си вид и няма с нищо да ви пречи. Линк към сайта на Venus.bg, където ще намерите различни модели. Тук ще ви представим един от тях. Разтегателна кухненска маса ROMA G – линк към сайта:разтегателна маса

  1. Класическа кухненска маса „ROMA G“, изработена от качествени материали;
  2. Плотът е правоъгълен от естествен фурнир с лак, снабден e с разтегателен механизъм;
  3. Добавени са четири крака от бук масив;
  4. Подходящо, моделът може да се окомплектова със столове, модел „К 277“. Линк към сайта за повече информация.

Съвременен артикул, който ще допълни перфектно интериора и ще внесе много свежест и практичност.

Изберете стил, който да ви допада

Най-лесно ще откриете подходящ стил кухненска маса, ако се съобразите с останалите мебели в помещението и най-вече със столовете. Обикновено специалистите препоръчват да комбинирате тези мебели по дизайн и материал на изработка. Ако имате столове изработени от дървесина в цвят венге, то е препоръчително да търсите и такъв тип кухненска маса. Така ще бъдете сигурни, че финалната визия на комплекта ще е достатъчно стилна и хармонична. Линк към сайта за повече идеи. Търговецът ви предлага разнообразни модели, които могат да се съчетават с различен стил мебели и столове за ваше улеснение. Онлайн ще намерите модерни и функционални артикули, които се отличават с качествена изработка от здрави и надеждни материали. Линк към сайта на търговеца, където има специални оферти с намаления и преференциални цени. Така със сигурност ще се сдобиете с много качествен артикул на достъпна цена. Обновете интериора с нещо по-различно и съвременно като визия.