Защо е от значение изборът на нов и функционален шкаф за обувки

Замислете се дали сте отделили нужното внимание на обзавеждането в коридора. Входното пространство е най-малката зона от жилището и доста често я пренебрегваме за сметка на останалите стаи. Тя обаче има ключово значение за комфорта и приятната атмосфера в цялото жилище. Щом връхните дрехи и обувките са изрядно подредени това означава, че ще ни посрещне едно чисто и приветливо пространство щом се приберем. Разгледайте шкафчета за коридор https://www.venus.bg/коридор/шкафове-за-обувки и научете повече за това какво предлагат съвременните модели. Те са направени от висококачествени материали и се отличават с перфектен елегантен дизайн.

Какви са характеристиките на модерните шкафове за обувки

За да ви бъде удобна една подобна мебел тя трябва да побере чифтовете които имате за съхранение. Шкафчето за обувки инсталирано в антрето е необходимо да подхожда на останалите артикули и да бъде максимално функционално. Много удачен избор са класическите варианти с падащи вратички и добре познатият двуредов механизъм. Тези мебели са конструирани специално за тази цел. Добре е да притежавате поне едно такова. Към него може да добавите шкаф за обувки тип пейка. Така със сигурност пространството за подредба в коридора ще бъде достатъчно и дори да имате повече гости и техните чифтове ще бъдат прибрани. Погрижете се да няма никакъв безпорядък в коридора, защото той създава хаос и разваля доброто впечатление. Venus.bg препоръчва перфектната мебел за коридора. Шкаф HM2221.06 – Бял/Сонома:шкаф за обувки

  1. „HM2221.06“ е модел с три падащи вратички;
  2. С двуредов механизъм- подходящ за съхранение на обувки;
  3. Моделът е изработен от висококачествено ПДЧ с меламиново покритие;
  4. Корпусът е в цвят Сонома, а лицето и бяло.

Дизайнът на тази мебел се отличава с това, че е максимално изчистен и практичен. Всеки интериорен специалист ще ви посъветва да изберете светли и бели цветове за мебелите в антрето, защото така ще създадете визуално усещане за повече простор.

Шкафче от какъв материал да изберем

Красива обстановка ще оформите, ако мебелите в коридора са направени от един и същ материал. В момента тенденцията сочи, че производителите използват най-вече ПДЧ и MDF плоскости. Тези материали са с много добри параметри и най-важното не биха се повреди лесно от влага и замърсявания. Поддържат се без никакъв проблем. Не винаги почистваме добре обувките които прибираме и затова самата мебел е в контакт с доста замърсявания. Ако артикулът може да се забърсва и почиства лесно и бързо това е огромно улеснение за домакинята. Мебелите направени от ПДЧ са достатъчно леки и могат лесно да бъдат разместени в пространството по ваше желание.