Кои са най-продаваните модели маратонки Пума

мъжки аратонкиСред отличителните особености на маратонки пума феновете определят тяхната ергономичност и лекота на спортните обувки. Несъмнено бранда е сред желаните заради конкурентните му качества, спецификации и водещи данни, допринасящи за безупречния комфорт, който изпитват ходилата ни при използване. Дългогодишната история на немската марка и утвърждаването ѝ на пазара преминава през сериозни изпитания, но това е само доказателство, че наистина има сериозни аргументи да се нарежда по ръст на продажбите сред други световно известни брандове като основните конкуренти Адидас и Найк.

С какво са по-добри от други марки маратонки

Дори самото лого, което притежават маратонките Пума показва, че са насочени към едно леко, безшумно и ловко придвижване. Немския производител залага не просто на иновацията при изработката на спортни обувки, а на една съвършено нова технология, която осигурява:

 1. Оптимална ергономичност при стъпване;
 2. Лекота и минимално натоварване на стъпалото;
 3. Гъвкавост на материалите и следване всяка една извивка на пръстите и свода на крака.

Това, което споделят клиенти, предпочитащи да носят маратонки Пума е, че избират точно тази марка заради усещането, че буквално стъпват боси. Именно това, че концепцията залага на материали, които са изключително здрави, износоустойчиви, но супер леки прави Пума един от водещите брандове, които продават милиони чифтове маратонки по света.

Най-новите модели маратонки за НЕЯ и за НЕГО

маратонкиБогатия асортимент от модерни и актуални решения, които ни предлага новата колекция на Пума изумява с иновативността и безпрецедентния комфорт, който потребителя получава. Вариантите за жени и мъже са съобразени с модните тенденции и обединяват вкуса на клиенти с различно виждане за стил, спортна визия и усещане.

Изключително впечатление правят цветните концепции, които стават все по-популярни не само като обувки за спорт, но и такива, които да се съчетаят с ежедневната ви визия. Прекрасни дамски модели са:

 1. Puma Rs-9.8 Space;
 2. Puma Suede Heart Trailblazer;
 3. Балерини Puma – Tia Espi;
 4. Летни обувки Puma Zandy;
 5. Спортни обувки – Puma Motorazzo 2 и други.

Това, което навярно забелязвате е, че това са модни продукти, които са напълно съобразени с идеята за стил и удобство, независимо от обичайната физическа активност на дамите.

Предпочитани сред мъжките модели са онези, които са тип универсални:

 1. Маратонки Puma Rs-Z BP;
 2. Puma Drift Cat Delta;
 3. Puma NRGY Star New Core;
 4. Puma Bmw MMS X-Ray и други.

Те се съчетават идеално със спортен екип, както и небрежната градска визия, която предпочитат господата за разходки, работа и дори продължително шофиране. Комфорта на краката е гарантират, което показва, че независимо от часовете носене няма да усетите напрежение, натоварване или подуване на краката.