Внесете повече топлота с най-новите модели кухни от магазин Арена

модулна кухняПочитателите на креативните и изискани кухни определено са наясно, че няма как да се постигне впечатляващ ефект при обзавеждане, ако не са подбрани правилните цветови комбинации. Съществен момент при избирането на мебели, от което наистина ще останете вдъхновени да създавате уникални творчески кулинарни шедьоври е в това, че трябва да се фокусирате към оптимално топли цветове на плоскостите. Така ще допринесете за хармонията и идеалната атмосфера, благодарение на която кухнята ще изглежда така както винаги сте си мечтали. Топли цветове за кухня от най-новата колекция на магазин Арена можете да откриете във виртуалния каталог, от който лесно да поръчате избрания вариант.

За по-приятно и уютно готвене

Може би това следва да е водещия и за вас мотив, който да приложите преди да инвестирате в новата си кухненска мебелировка. Идеалната стратегия за осигуряване на оптимален комфорт при извършване дори на досадни домакински занимания е средата да е оптимално предразполагаща. Има стотици причини да направите престоя си в кухнята наистина приятен, но за тази цел трябва да се ръководите от правилата за избор на идеалния цвят.

Топли цветове, които се препоръчват от дизайнери на кухненско обзавеждане са:

 1. Светло кафяво;
 2. Екрю;
 3. Снежно бяло;
 4. Слънчево жълто;
 5. Светло зелено;
 6. Екрю;
 7. Светло синьо и други.

При среща с такъв богат пакет от топли тонове можете да си осигурите не просто идеалната атмосфера в кухнята, а наистина онова стилно и шикозно кътче, към което се стремите.

Прекрасни модели на фокус

кухняРазнообразни пропорции, изключително ефективни и красиви идеи за обзавеждане в топли цветове кухни представят онлайн магазин Арена. Няма значение дали кухнята е голяма или малка, тъй като това са тонове, които идеално пасват на всякакъв тип интериор.

Сред прекрасните и супер впечатляващи варианти за обзавеждане на модерен кухненски интериор се нареждат следните модели:

 1. Ъглова готова мебел Хит и Елит. Модела е с красиви витрини, с осигурено плавно затваряне на чекмеджета и шкафчета и богат набор оп пространство;
 2. Готова ъглова с остров Сити 936 в топъл основен цвят сонома, носещ уют и спокойствие;
 3. Готов модел Мика в цвят крем и венге, подчертаващ правите форми на основните елементи;
 4. Система за обзавеждане Ирис, обагрена в топъл пясъчен дъб;
 5. Модел хавана с доминиращи плоскости от дъб бланко.

Всеки един от вариантите може да се нареди сред предпочитаните именно заради неутралните цветови комбинации на плоскостите, от които са изработени мебелите. В зависимост от вашите предпочитания имате богат асортимент от решения за избор.