Защо да изберем слънчеви очила с квадратна форма?

Формата на слънчевите очила, които носим ежедневно е точно толкова важна, колкото и високото им качество… Тя трябва да бъде правилната за нас и да съответства на формата на лицето ни. Избирайки такива, които не пасват на физическите ни черти, няма да изглеждаме добре, а в много случаи дори рискуваме и избраният аксесоар да ни загрози!

квадратни очила

Има богато разнообразие от слънчеви очила на пазара, които в първия момент ни заслепяват с блясъка си, но след като започнем да мерим един след друг изложените модели, осъзнаваме че всъщност само един-два ни седят добре… И въпреки, че сме си набелязали определен вид, с разочарование установяваме, че той никак не ни подхожда и е по-добре да изберем друга форма очила, която ще ни „отвори“ и ще бъде в синхрон със специфичните черти на лицето ни!

Ако харесвате квадратни очила и смятате, че те ще ви подхождат, трябва да знаете че те са много елегантен избор и доста дамски при това… За разлика от очилата с формата на бъбрек (Авиаторските), тези с квадратна форма са подходящи предимно за жените, поради нежните си, класически линии, които перфектно подчертаван природата на дамите. Ако в ежедневието си се обличате елегантно, а професията ви е свързана с носенето на официални тоалети, моделите квадратни очила са най-добрият избор, който можете да направите…

На какви лица подхождат очила с подобна форма? Можем ли да смятаме, че те са универсални от гледна точка на това, че няма да изглеждаме нелепо с тях, каквото и да е лицето ни? А ако досега сме свикнали да носим кръгли, например, как ще „изневерим“ на този стил, с който сме свикнали толкова дълго време!

Квадратните очила подхождат почти на всеки, независимо от това дали формата на лицето ви е кръгла, квадратна, или овална. А и много зависи каква е орнаментиката по рамката… Понякога, някои от допълнителните акценти доста променят цялостната визия на конкретния модел, а това съответно променя и начина, по който той ви седи.

Изхождайки от последното, се подразбира че е най-добре просто да пробваме повече модели, за да направим идеалния за нас избор. Този, който в последствие ще ни радва, а всеки път като се погледнем в огледалото, ще виждаме задоволително отражение – нашето! А колкото до всички квадратни очила, които се продават на пазара, можете да ги намерите в най-разнообразни цветове, на най-различни производители, също както и орнаментика към тях. Буквално можете да имате каквото ви сърце поиска, защото пазарът е доста пренаситен откъм каквито и да е стоки, а на вас остава да изберете какво наистина ще ви зарадва… и да си го купите!