Кои са видовете градински сетове, които клиентите предпочитат

ратанов комплектДворните зони са идеалното място за отдих и почивка при хубаво време. Факт е, че още в края на зимата започваме да анализираме предложенията, които търговците представят. Целта е да се запознаем с новите актуални идеи, от които да се възползваме с оглед на оформяне на кътчета за релаксация на въздух. Разбира се има такива мебели, които се приемат много добре и са фаворит за потребителите. В каталога на mebeliarena.bg можете да откриете дълъг списък от идеи и възможности, които са наистина невероятно атрактивни, удобни и сега се предлагат на ТОП цени.

Многофункционални сетове с маса и столове

Практични са всеки един от вариантите от този раздел. Комбинирани по различни принципи тези мебели са в готовност да ви осигурят най-добра атмосфера, в която да се насладите на оптимален комфорт и уют. Масата и столове, които са съчетани и се предлагат за продажба в сет са много добра алтернатива, тъй като:

  1. Съдържат необходимото за да си оформите приятна зона за релаксация;
  2. Елементите се характеризират с висока износоустойчивост и стабилност;
  3. Цените на супер ниски;
  4. Прибирането на сета се извършва на базата на стифоването, което на практика спестява площ при прибирането на мебелировката през зимата.

Наричат ги многофункционални, защото освен за дворни и градински пространства тези комплекти са лесни за интегриране в търговски обекти, тераси, балкони и веранди. Реално те са универсалното средство, с което да организирате откритите площи така, че да можете да си създадете съвършената среда за отдих и почивка.

За комфорт на максимална степен

комплектВиртуалната платформа не се ограничава само до това да ви осигури места за сядане. Сред продуктите от каталога ще намерите и интересни идеи, които са много по-ефектни, шикозни и луксозни. Става въпрос да онези продукти, които също са популярни като сетове, но местата за настаняване не са столове, а дивани, канапета и фотьойли.

Разполагайки се на такава мека мебел определено ще изпитате нещо повече от наслада. Изделията са изработени от здрави материали, предлагат се с допълнителни меки възглавнички и наистина са невероятната възможност да си гарантирате отлични условия за сядане и дори лягане на открито.

Комплектите могат да съдържат:

  1. Ниска масичка с два фотьойла;
  2. Канапе с масичка;
  3. Триместен диван и двуместно канапе с маса;
  4. Диван с две двуместни канапета и маса.

Избирате си комбинацията, която напълно да задоволи вашите потребности по отношение на функционалност и пространство за настаняване на максимален брой лица. А сега всичко това можете да си позволите лесно, приятно и бързо с гамата решения от онлайн магазин mebeliarena.bg.