Поглед към бъдещето с гамата продукти Legrand

ключТехнологиите в съвременния живот са в състояние да улеснят и направят живота ни по-стойностен. И тъй като светлината е част от нашето ежедневие и не си представяме да работим или да обитаваме дома си без инсталации, които ни я осигуряват то дали се питате дело на кои компании са тези иновативни продукти. Френската компания Legrand е основана като работилница за порцелан, на с развитието на продуктовата гама от изделия на компанията през 1904 година се ориентира към технологиите и се превръща в глобален експерт по цифрови и електрически системи. Когато се говори за качествена строителна инфраструктура то именно Legrand е предпочитан бранд, който използват предприемачите като водещ партньор в осигуряването на надеждни и сигурни осветителни решения.

Продуктов каталог

Компанията днес разполага с представителства в над 90 държави. Годишните продажби, които се отчитат ежегодно са внушителни и често надхвърлят над 5 милиарда евро. Това говори за интерес към продукти, които се отличават с безспорно качество, отлични условия и дълголетие. Ако сте впечатлени и от системите умен дом то отново френския производител се нарежда сред водещите, които представят високотехнологични и лесни за дистанционно управление инсталации.

Основните насоки на продуктовата гама се отнасят до:

 1. Управление на всякакви видове електрически инсталации като контакти, ключове, потребителски интерфейси и други;
 2. Осигуряване на захранване на всякакви промишлени, индустриални и битови осветителни системи;
 3. Предлагат се огромен асортимент от трансформатори;
 4. Широка гама от електрически защитни табла, прекъсвачи и много други;
 5. Предоставя на клиентите разнообразие от електрически кабели за сгради – обществени и жилищни;
 6. Предоставят се съвременни високотехнологични системи за видео звънци и входни инсталации;
 7. Инсталации за регулиране на температурата в помещенията;
 8. Командни умни системи за осветителни инсталации и т.нат.

Окабеляването и оборудването на новостроящи се сгради с най-висококачествена апаратура по отношение на ел инсталациите може да бъде осигурено от Legrand.

Гаранции за качество

електрически инсталацииВековната история на марката е показателна защо в наши дни производителя се счита за гигант в сферата на дигиталните и електрически инсталации. От стандартни осветителни системи до умни инсталации за ефективен контрол са предложенията на водещия бранд.

С ангажираност към удовлетворяване нуждите на съвременния потребител и сформиране на идеалната среда за живот или работа Legrand представя гаранция за качество на продуктите си. Избора на продукти от производствената листа ви осигурява:

 1. Икономии;
 2. Намаляване на разходите за енергия;
 3. Минимум риск от аварии;
 4. Абсолютен контрол върху ел инсталациите.

В заключение

Корпоративната култура на утвърден бранд е в основата на удовлетвореността на клиентите. За вашата ежедневна безопасност и удобство от Legrand предлагат интелигентни системи за алармени инсталации и видеонаблюдение, контрол на достъпа и други. За да подпомогне качеството ви на живот компанията ежедневно разработва и усъвършенства своите продукти с цел да се нагоди към бързо развиващата се технологична среда.

Четирите области, които са насочени към подобряването начина на живот на населението, към които се стреми компанията са:

 1. Намаляване на въглеродните емисии. Всяка компания е необходимо да дава своя принос в опазването на околната среда и производителя на висококачествени електрически и осветителни инсталации полага ежедневен ангажимент към спазването на този принцип;
 2. Насърчаване на разнообразието. Интегрирането към новостите не е лесна задача и за ад бъде конкурентен лидер в световните пазари Legrand се налага да постига отлични резултати, благодарение на непрекъснатото усъвършенстване и разнообразяване на производствената си листа;
 3. Икономически растеж. Целите са поставени и с труд и отговорност към клиента икономическия растеж е гарантиран, а доказателство за това са милиардите реализирани продажби отчетени от международния гигант всяка година;
 4. Отговорност. В основата на производството е да предостави отговорно водене на бизнес, който да бъде насочен към осигуряването на благоприятен и качествен живот на крайните клиенти.

Продуктовия каталог на френския бранд можете да откриете в онлайн магазин Ташев Галвинг.